maanantai 8. syyskuuta 2014

TAUKO


Viimeisimmästä blogipostauksestani alkaa olla jo aikaa, joten on hyvin korkea aika palata tämän sorvin ääreen. Blogihiljaisuuteni johtui siitä, että olin viime lukuvuodesta kolme viimeisintä periodia (joulukuu-toukokuu) poissaolevana opiskelujen parista perhesyiden takia.

Palasin nyt uudelle lukuvuodelle intoa ja tarmoa täynnä ja se tarkoittaa myös sitä, että tämä blogi alkaa pikkuhiljaa päivittyä ajan tasalle.

Tämän lukuvuoden puolella olen jo ehtinyt työskennellä koulun talotyömailla, jossa olen oppinut mm. akryylimassausta, ruiskumaalausta, katon ja seinien maalausta, pieniä korjausmaalaustöitä, kipsilevykotelointia, kipsilevyseinien nauhoitusta ja kittausta, huonekalukittausta, välitilan tapetointia, keittiön runkojen ja ovien valmistamista sekä rakentamaan keittiökokonaisuutta ja asentamaan saranallisia ovia ja kaapistojen sivutäytteitä. Näistä lisää myöhemmin postauksen muodossa kuvien kera.

Olen myös ehtinyt edellisten lisäksi tuunata tuotemaalauksen kurssin puitteissa vanhan kirpputorilta hankitun ruokapöydän, jonka parissa opin huonekalujen kittausta ja maalausta. Tästäkin projektista lisää omana postauksenaan.

Kiva, kun olet siellä ruudun toisella puolella seurailemassa opintojani!

Kuva: Chris Piascik. 2010. Kuvalähde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"A simple hello could lead to a million things."

- Unknown