sunnuntai 31. tammikuuta 2016

POSTAUKSIA TULOSSA





Stay tuned.

Blogikirjoitukset viimeisistä työharjotteluista, projekteista ja harjoituksista ovat vielä tulossa blogiini, mm. kuivan tilan kaakeloinnista, tapentointikokeiluista, pikkuisen paneloinnista ja lattian laminaatin asennuksesta, pinnatuolien kunnostuksesta sekä muutama kiva pieni diy-juttu, unohtamatta kuitenkaan kahta ihanaa työharjoittelupaikkaa ja niihin liittyviä puuhailuja. Virtuaalimaailman ulkopuolinen elämä on vain vienyt puuhailut muualle viime aikoina, pahoitteluni viiveestä.

Olen nyt kuitenkin valmis artesaani, sisustusrakentamisen saralla ja viimeisten koulujuttujen päivityksen jälkeen pyrin laittelemaan silloin tällöin kotimme pintaremppaamiseen ja sisusteluun liittyviä juttuja tänne, koska tämän blogin kasaaminen on ollut mukavaa puuhaa, kun siihen on vaan ehtinyt syventyä. Onnekseni pääsen myös keväällä ammattialaani sopiviin myyntitöihin, joten töitä tiedossa uuteen koulutukseeni liittyen. Jei!

Sellaisia kuulumisia tähän projektiin liittyen tänne. Palataan astialle ja päivityksien pariin, kun elämä hieman rauhoittuu vielä. Kiva, jos eksyit jo lukemaan vanhempia postauksia! :)

Aurinkoista kevättalven aikaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"A simple hello could lead to a million things."

- Unknown