tiistai 3. helmikuuta 2015

Yritysvierailu: Decta Oy


Pääsimme koulun kautta pienryhmämme kera vierailemaan laadukkaisiin tapetteihin ja seinäpäällysteisiin erikoistuneeseen Decta Oy:n. Yritys tuo maahan ja markkinoi tapetteja ja seinäpäällystetuotteita rautakauppoihin ja sisustusliikkeisiin ympäri Suomen.

Decta Oy edustaa saksalaista Marburgin tapettitehdasta, jolla on 167 vuoden kokemus laatutapettien tuotekehityksestä ja valmistamisesta. Marburgin tapettitehdas on tunnettu laadukkaista tuotteista ja palvelusta sekä esim. Suprofil®-, Patent Decor®- ja Laser®-tuotemerkeistään.

Marburg-tapetit luovat uusia trendejä. Ne valmistetaan yhteistyössä tunnettujen suunnittelijoiden kanssa. Heihin lukeutuvat muun muassa Karim Rashid, Ulf Moritz, Zaha Hadid ja Luigi Colani. Marburgin upea konsepti ja laaja tuotevalikoima on aistittavissa Decta Oy:n tiloissa vanhassa Valimon tehdasmiljöössä Lahdessa, jossa siis kävimme ryhmämme kanssa tutustumassa. (Decta, 2.2.2015)

Saimme vierailulla kuulla Decta Oy:n yrityksestä, Marburgin tapeteista, suunnittelijoista ja uusimmista mallistoista sekä pääsimme selailemaan tapettikirjoja ja seinille tapetoituja mallitapetteja lähemmin. Mukavaa vaihtelua peruskoulupäiville - ja ennen kaikkea oli mielenkiintoista kuulla, nähdä ja kokea livenä näitä laadukkaita (ja erikoisia) tapetteja ja seinäpäällysteitä, joita osa luokkakavereista on jo päässyt asentamaankin koulun talotyömaille.












Voit seurata Decta Oy:n uutisia ja uutuuksia kätevästi myös Facebookin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"A simple hello could lead to a million things."

- Unknown